Eloverblik giver dig et samlet overblik over dine målepunkter og dit elforbrug på tværs af elleverandører. Eloverblik drives af Energinet, som er under Klima, Energi og Forsyningsministeriet.

For at komme ind på eloverblik kan du klikke her.

Tilmeld en måler via CPR-nummer

Du logger ind med dit NemID. Hvis du oplever problemer med at logge på, efter du har indtastet dine login oplysninger og nøglen fra dit nøglekort, anbefales det, at du prøver en anden browser.

Første gang du logger på, bliver du inviteret til at tilmelde din elmåler til dit overblik via dit CPR-nummer. 

Klik på ”TILLAD” for at tilmelde en måler.

Hvis der er en elmåler tilknyttet til dit CPR-nummer, kan du se det her. For at følge med i dit elforbrug skal du tilføje elmåleren til dit overblik.

Klik på ”TILFØJ MÅLEPUNKT(ER)” for at tilmelde en måler.

Elmåleren er nu tilføjet til dit overblik, og du kan nu følge dit forbrug time for time uanset, hvem der er din elleverandør.

Fejl ved tilmelding af måler via CPR-nummer

Hvis det ikke er muligt at tilmelde din elmåler via dit CPR-nummer, kan dette skyldes, at det ikke er dig, der er tilmeldt som elforbruger på adressen.

I disse tilfælde er det oftest ens partner eller samlever/bofælle, der står som elforbruger på adressen, så det nemmeste er at bede vedkommende om at logge ind på eloverblik med deres NemID.

Alternativt kan det være fordi:

  • Du er tilflytter på adressen
    Hvis du er tilflytter på adressen og fremover skal stå som elforbruger på adressen kan du tilmelde dig Powernord og informere os om din indflytningsdato, så tilmelder vi dig som indflytter.
  • Du bor til leje: Hvis du bor til leje, skal du være opmærksom på, om det er dig eller din udlejer der betaler for strømmen.
    • Du betaler for strømmen, hvis du modtager en elregning særskilt til dig, med dit navn på.
    • Din udlejer betaler for strømmen, hvis du betaler for din strøm over huslejen.